Send en julebuket med øl fra fra Coisbo Beer

coisbo-christmas-ale

I dag kom resultatet i afstemningen om “Årets Julebryg 2013“, fra  Julebryg Festival i København.

Christmas Ale fra Coisbo Beer for tredje år i træk blev suveræn publikumsvinder – over halvdelen af publikum havde stemt den ind på en første plads.

Vidste du, at du nu kan sende en buket blomster fra Euroflorist med øl fra netop Coisbo til “ham”.  En gave som sikker vil falde i god smag hos de fleste.

Så glæd en du holder af med en flot julebuket eller juledekoration sammen med gourmet øl fra Coisbo.

Du finder mange af buketterne og øllene her:

» Se udvalget af blomster & øl til ham her

Glædelige jul – med blomster – julebryg – og et stort tillykke til Coisbo med den fornemme pris.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Send en julebuket med øl fra fra Coisbo Beer

Interflora – der er mange måder at sige det på

Faldt lige over Interfloras kampagne fra april 2013 med navnet “Der er mange måder at sige det på”.
Hvad blev der af de gamle “Husk hvad blomster kan gøre”? Det var da noget mere muntre og sjove end det nye tiltag.

Du kan se den nye kampagne fra Interflora her:

På Interfloras onlinebestilling af blomster forsøger de sig med endnu en nye catchline og skriver “En smuk måde at sige ‘du er for lækker’ på”. Tja, det kan man jo ikke være uenig i, så send da en buket til en du holder af her.

Se også en “manipuleret” udgave af “Husk hvad blomster kan gøre” her.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Interflora – der er mange måder at sige det på

Send en buket til en du holder af i dag

Nu nærmer Valentinsdag, som vi fejre den 14. februar – “de elskendes helligdag”.
Valentinsdag er velnok den dag på året hvor der bliver send og solgt flest blomster. Måske har du endda været heldig at få flere buketter på dagen.

Men hvorfor er det, at der skal en speciel dag til, før vi vil give blomster til en man holder af? Burde man ikke bare give blomster når man har lyst eller føler for det? Hvorfor skal det være så kommercielt og firkantet at det er på denne dag vi giver hinanden blomster og fortæller at vi holder af hinanden.

Send da en buket til en du holder af allerede i dag. Så er du sikker på at budskabet trænger ind, og at modtager sandsynligvis ikke får andre blomster netop i dag.

» Send en buket til en du holder af nu!

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Send en buket til en du holder af i dag

11% rabat på blomster udbringning

Euroflorist fejrer foråret og giver 11% rabat på blomster udbringning helt ind til næste søndag 25. marts:
» Klik for at se rabatkode og send blomster
med 10% rabat hos EuroFlorist

Aktivér kampagnekoden og få rabat hos EuroFlorist.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til 11% rabat på blomster udbringning

Valentine’s Day tirsdag d. 14. februar

Valentinsdag, som fejres 14. februar er kendt som “de elskendes helligdag“. På denne dag udveksler forelskede par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.

Valentinsdag er i moderne tid blevet sat i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, men ikke alle forskere er dog enige i dette. Festivalen Lupercalia blev afholdt den 15. februar til ære for en af de romerske guder, Lupercus, og en række ritualer, som skulle sikre frugtbarhed, var et vigtigt element i festen.

Helligdagen blev indført af pave Gelasius i 496 e.v.t. og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. Hvem han var er stadig usikkert. Legenden fortæller, at da kejser Claudius II beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig, trodsede Valentin dette dekret og fortsatte med at vie unge soldater. Han blev som følge heraf arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirke udnævnte ham efter hans død til helgen som Sankt Valentin.

Afholdelse af Valentinsdag i Danmark er en forholdsvis ny tradition. I Finland, hvor dagen har været fejret siden 1989, er det den næstvigtigste sæson for afsendelse af postkort med 5-5½ mio. valentinskort. USA må siges at være foregangsland for helligdagen. Der sendes hvert år 192 mio valentinskort.

Det er og bliver en universel sandhed, at det at give en buket blomster signalerer kærlighed og omsorg. Men når man nu står der foran det bugnende udvalg af smukke farvestrålende blomster hvad skal man så vælge?

Send blomster til Valentins dag

Buketten med røde roser er altid sikker. I langt størstedelen af verden ved man hvad en rød rose symboliserer. Fordi vi instinktivt er klar over hvad rosen symboliserer sker der, i de fleste af os, en helt naturlig reaktion af glæde og varme når vi modtager en buket røde roser, og det er således ikke uden grund den mest solgte blomst på Valentins Day.

Send en buket utraditionelle blomster til din udkårne på Valentins dag

Det er tanken der tæller, så hvis du ved at din udkårne har en svaghed for en bestemt slags blomster, kan du score ekstra point ved at skaffe en buket af dem, i stedet for at gribe den første den bedste buket med 10 afskårne roser.

Sig det med blomster

Det er først i de sidste par århundreder blevet socialt “tilladt” at flirte åbenlyst og vise hinanden interesse offentligt. Der var derfor, tidligere, brug for mere indirekte og diskrete måder at kommunikere med sit hjertes udkårne. En af disse metoder var “blomstersprog”. Det går i al sin enkelthed ud på at “sige det med blomster” – Hver blomst har en særlig betydning, og kommunikerer derfor et bestemt budskab til sin modtager, og man kan dermed få meget “sagt” ved at overrække en buket blomster.
Se hvad blomster betyder her.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Valentine’s Day tirsdag d. 14. februar

Støt brysterne – og send blomster

Oktober er Støt brysterne-måned, og nu har du også mulighed for at støtte kampen mod brystkræft ved at sende blomster med EuroFlorist.

EuroFlorist skænker 10% af bukettens værdi til kræftforskning.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Støt brysterne – og send blomster

10% rabat på blomster udbringning

Her finder du en kampagnekode som giver 10% rabat på alle blomster hos EuroFlorist, fra og med 23.9 til og med næste fredag 30.9:
» Klik for at se rabatkode og send blomster
med 10% rabat hos EuroFlorist

Aktivér kampagnekoden for at få en rabat på EuroFlorist før udbetalingen af din EuroFlorist blomst ordre.

Om EuroFlorist.dk – Send en buket blomster og en gave! EuroFlorist er Europas største netværk for blomstertjenester og banebrydende på internettet med 10.000 professionelle florister og blomsterbutikker. EuroFlorist send blomster samme dag over hele verden. Send blomster, blomster, blomst, buketter, buket, roser, rose, liljer, tulipaner, dekorationer, planter, potte planter, kranse, båredekorationer, gaver, vin, chokolade, bog og blomsterkort.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til 10% rabat på blomster udbringning

Mors Dag, 8. maj – husk det nu

På søndag (d. 8. maj) er det Mors Dag, og EuroFlorist har er klar til at sende blomster til din mor.

De tilbyder også en rabatkode på 10% til og med mandag d. 9. maj – så nu har du ingen undskyldning for ikke at give en skøn buket blomster på søndag 🙂

» Klik for at se rabatkode og send blomster til Mors dag
Få 10% rabat hos EuroFlorist

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Mors Dag, 8. maj – husk det nu

Blomster til Mors dag

Surprise – igen i år er det Mors dag den anden søndag i maj. I år er det den 13. maj.
Så husk hvad blomster kan gøre – og send din mor en buket blomster til Mors dag. Hun har sikkert også fortjent det!

Du kan oven i købet få 10% rabat hvis du bestiller dine blomster hos EuroFlorist:

» Klik for at se rabatkode og send blomster til Mors dag
Få 10% rabat hos EuroFlorist

Ved du egentlig hvorfor vi fejre Mors dag? Nej vel! Læs hvorfor her.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Blomster til Mors dag

Blomster udbringning med 10% rabat hos EuroFlorist

Her finder du en kampagnekode som giver 10% rabat på alle blomster hos EuroFlorist:
» Klik for at se rabatkode og send blomster
med 10% rabat hos EuroFlorist

Aktivér kampagnekoden for at få en rabat på EuroFlorist før udbetalingen af din EuroFlorist blomst ordre.

Om EuroFlorist.dk – Send en buket blomster og en gave! EuroFlorist er Europas største netværk for blomstertjenester og banebrydende på internettet med 10.000 professionelle florister og blomsterbutikker. EuroFlorist send blomster samme dag over hele verden. Send blomster, blomster, blomst, buketter, buket, roser, rose, liljer, tulipaner, dekorationer, planter, potte planter, kranse, båredekorationer, gaver, vin, chokolade, bog og blomsterkort.

Send Blomster – Levering samme dag

Når du sender blomster, garanterer EuroFlorist en top kvalitet af friske blomster så som roser, tulipaner og årstidens blomster fra alle EuroFlorist sine 9.700 tilsluttede florister. Når du sender blomster, tilbyder EuroFlorist levering samme dag af buketter, blomsterdekorationer, blomstrende planter og gaver til næsten ethvert sted i verden. Send blomster med EuroFlorist! EuroFlorist sine kunder har siden 1982 fået leveret frisk og smukke blomster over det meste af verden. EuroFlorist garantere en god service og høj kvalitet når du sender blomster!

Send blomster – Til enhver anledning

Send blomster til dine venner, familie eller kæreste. Send blomster hvad enten det er til en fødselsdag, begravelse eller til en anden speciel lejlighed, eller send blomster bare for at sige Tak. Siden 1982 har EuroFlorist sine kunder brugt EuroFlorist til at sende blomster og gaver. EuroFlorist tilbyder dig en pålidelig service når du ønsker at sende blomster.

EuroFlorist netværket har mere end 54.000 blomsterbutikker. Så når du sender blomster udenfor Europa tilbyder EuroFlorist dig det mest pålidelige florist netværk i verden. Med 25 års erfaring i at levere top kvalitet af friske blomster og gaver, tilbyder EuroFlorist dig absolut tilfredshed på enhver blomster ordre.

Udgivet i Blomster | Kommentarer lukket til Blomster udbringning med 10% rabat hos EuroFlorist